Hår & Skjønnhet 2018

AV: NFVB 2017-11-15T21:06:00.0000000+00:00

Årets arrangement i Oslo Spektrum (februar 2017) var en stor suksess. Vi kan ikke huske å ha fått så mange positive tilbakemeldinger, både under og etter helgen, som i år. Det endrede konseptet for arrangementet fungerte godt for både samarbeidspartnere og deltagere. NFVBs styre har derfor besluttet å viderutvikle konseptet, og kjøre arrangementet årlig fra nå av.


Dette er en møteplass bransjen vår har behov for, både for å lære og å inspireres, og for å feire oss selv og våre fag! Fram mot 17. og 18. mars 2018 vil det jobbes med videreutvikling av konseptet for arrangementet, som fra 2018 blant annet omfatter tydeligere inkludering av hudpleiebransjen.

Komplett pakke

Som tidligere år blir det norgesmesterskap i frisering, make-up og negledesign, og elevkonkurransen Pivot Point Cup. Det jobbes også med en NM-konkurranse for hudpleierne.

Konkurranseutvalgene arbeider med kategoriene og reglementene, og dette blir lagt ut så fort det er klart.

Samarbeidspartnerne vil, som i år, stå for seminar og faglige visninger på hovedscenen. Det jobbes også med andre typer faglige og inspirerende innslag, som vil gi valuta for pengene, for de som tar turen til Oslo denne helgen.

Vi oppfordrer samarbeidspartnerne til å fokusere spesielt på norske krefter denne gangen. Med så mange dyktige fagutøvere vi har skal det ikke være behov for å hente inn utenlandske krefter, -de finnes allerede i landet!

Prisfest

Lørdag kveld blir det stor prisfest med utdeling av priser innenfor Årets Frisør-konseptet og enkelte NM-kategorier. Det er også innført en ny pris - Årets Hudpleiebedrift.


Billetter til festen legges ut for salg i løpet av januar 2018, så følg med!

Sett av 17. og 18. mars 2018 til en begivenhetsrik helg i Oslo!

 MER FAGSTOFF

NFVB klar for Arendalsuka

Politikertopper som Anniken Hauglie (H), Monica Mæ...

Les mer

ÅRETS FRISØR 2019 – REGLEMENTENE ER KLARE!

Da er endelig reglement for foto- og bedriftskateg...

Les mer

Sliter du med GDPR, den nye personvernforordningen...

GDPR er øyeblikkelig her, og alle bedrifter må for...

Les mer

De aller mest fornøyde...

Frisører scorer høyt på trivsel, nå sist dokumente...

Les mer