Bransjen treffes til en komplett inspirasjonspakke i Oslo Spektrum 17. - 18. mars 2018!  Er din leverandør med på å ta dette bransjeansvaret?
Bransjen treffes til en komplett inspirasjonspakke i Oslo Spektrum 17. - 18. mars 2018! Er din leverandør med på å ta dette bransjeansvaret?

Leverandører tar bransjeansvar

AV: NFVB 21/12-2017 11:47

Frisørleverandøren Verdant var først ute med å signere for deltakelse på Hår & Skjønnhet 2018. We are One og Headbrands fulgte hakk i hæl. - Vi gleder oss til bransjens desidert største begivenhet 17. og 18. mars neste år, og synes det er flott med leverandører som tar bransjeansvar og blir med på dette løftet, sier NFVB-president Edel Teige.

Suksessen skal gjentas! Konseptet for arrangementet "Hår & Skjønnhet" med NM og Årets Frisør ble endret i år, med stor suksess. Det er ingen tvil om at bransjen behøver en slik møteplass, både for å lære og inspireres, og for å feire oss selv og våre fag!  Her viser vi hva god fagkunnskap og yrkespasjon er, noe som har stor betydning for omdømmebygging og rekruttering.
Tilbakemeldingene fra årets arrangement i Oslo Spektrum var svært gode, og vil naturligvis danne grunnlaget når neste arrangement utvikles. Programmet fastsettes etter hvert, men det vil bli show, seminarer, konkurranser og mulighet til å treffe leverandørene i ulike settinger. NFVBs president Edel Teige mener sterkt at bransjen fortjener og bør ha et årlig Hår & Skjønnhet i Oslo Spektrum. Det inkluderer selvfølgelig bransjens store prisfest samme sted.

Bransjen treffes til en komplett inspirasjonspakke i Oslo Spektrum 17. - 18. mars 2018!   Verdant, We are One og Headbrands var de første leverandørene til å signere for deltakelse. Er din leverandør med på å ta dette bransjeansvaret?MER FAGSTOFF

De nominerte i Årets Frisør fotokategoriene er kla...

Juryen har nå gjort sine vurderinger, og de nomine...

19/01-2018 12:53

Les mer

Pivot Point Cup 2018

Pivot Point Cup er en konkurranse for elever på fr...

05/01-2018 09:14

Les mer

Årets Hudpleiebedrift 2018

NFVB lanserer nå "Årets Hudpleiebedrift", der kåri...

21/12-2017 11:27

Les mer

Vaskesaken og forskriften

Det verserer for tiden ulike medieoppslag om vask ...

29/11-2017 16:18

Les mer