Vinn billetter til PRISFESTEN!

AV: NFVB 2018-02-21T14:36:29.0000000+00:00

Fire uker igjen til årets faglige begivenhet i frisør- og hudpleiebransjen, HÅR & SKJØNNHET 2018. Bli med på forberedelsene, og vinn billetter til PRISFESTEN!

Vi teller ned, og inviterer DEG til å bli med på nedtellingen til årets Hår & Skjønnhet i Oslo Spektrum, 17.og 18. mars 2018!

Skal du delta i en av kategoriene i NM, kjenner du noen som er nominert i Årets Frisør eller er du bare interessert i å dele inspirasjon og faglighet med resten av bransjen?

Last opp bilder på INSTAGRAM og bruk hashtagene #hårogskjønnhet, #åretsfrisør, #frisørnm, #makeupnm, #neglnm og #hudpleienm for deling av bilder. Vi trekker hver uke TO BILLETTER til Prisfesten lørdag kveld, verdi 3.990,- (medlemmer) eller 6.980,- (ikke medlemmer)! 

Prisfesten er legendarisk som frisør- og velværebransjens «Oscar» der de beste av de beste får sin fortjente plass i rampelyset. Og om du ikke skulle vinne billetter i denne konkurransen, er det fremdeles mulig å booke billetter  HER

Hår & Skjønnhets fundament er faglig oppdatering, kompetansebygging og inspirasjon. Prisfestens oppgave er å bygge positiv energi, lidenskap og yrkesstolthet! Bli med å feire det ypperste av frisør- og hudpleiebransjen sammen med oss i NFVB og dine kollegaer fra hele landet!MER FAGSTOFF

NFVB klar for Arendalsuka

Politikertopper som Anniken Hauglie (H), Monica Mæ...

Les mer

ÅRETS FRISØR 2019 – REGLEMENTENE ER KLARE!

Da er endelig reglement for foto- og bedriftskateg...

Les mer

Sliter du med GDPR, den nye personvernforordningen...

GDPR er øyeblikkelig her, og alle bedrifter må for...

Les mer

De aller mest fornøyde...

Frisører scorer høyt på trivsel, nå sist dokumente...

Les mer