Foto: Hanna Arrestad, Arendalsuka
Foto: Hanna Arrestad, Arendalsuka

NFVB klar for Arendalsuka

AV: NFVB 2018-08-10T14:11:53.0000000+00:00

Politikertopper som Anniken Hauglie (H), Monica Mæland (H) og Knut Arild Hareide (KrF) får seg en «make over» av frisørlærlinger hos Lucky Frisør under Arendalsuka. NFVB vil markere at frisørbransjen er en viktig verdiskaper som tar opp rundt 600 lærlinger hvert år.

NFVB setter fokus på at 2018 er Yrkesfagenes år. Under Arendalsuka 13. - 18. august har NFVB invitert sentrale politikere til "informasjon og velvære", samt Tale Maria Krohn Engvik, bedre kjent som «Helsesista». Mens de får gode, faglige behandlinger av frisørlærlingene vil NFVBs president Edel Teige sørge for at de får god informasjon om bransjens utfordringer og de ønsker vi har til politiske beslutningstakere.
 - Vi er veldig glad for at toppolitikerne stiller opp og setter fokus på frisørlærlinger. Lærlingene får vist hvor flinke de blir til frisering, styling og make-up i løpet av læretiden i frisørbransjen, sier Teige.  - For oss er det helt avgjørende at politikere og andre influensers snakker opp yrkesfag, legger hun til.
Årets Frisørkonsern 2018 - Lucky Frisør - har flere salonger i regionen, og under Arendalsuka vil sentrumssalongene i Amfi og på Pollen ta godt imot inviterte gjester.

Invitasjon til bransjen

NFVB inviterer også aktører fra egen bransje til sosial mingling under Arendalsuka. Det serveres fingermat og noe godt i glasset. Se NFVB arrangement på Facebook for mer info.
Tid: Tirsdag 14. august klokken 16.00

Sted: Lucky Frisør Pollen, Havnegaten 2, midt i Arendal sentrum.

NHO Service og Handel
NFVBs landsforening NHO Service og Handel er aktivt og godt tilstede under Arendalsuka.

Se aktivitetsprogrammet her: Agenda Arendalsuka 13. - 18.-august 2018MER FAGSTOFF

ÅRETS FRISØR 2019 – REGLEMENTENE ER KLARE!

Da er endelig reglement for foto- og bedriftskateg...

Les mer

Sliter du med GDPR, den nye personvernforordningen...

GDPR er øyeblikkelig her, og alle bedrifter må for...

Les mer

De aller mest fornøyde...

Frisører scorer høyt på trivsel, nå sist dokumente...

Les mer

Frisører trives best av alle på jobb!

I dag ble den nye "Faktaboka om arbeidsmiljø og he...

Les mer