Beauty is Business:  Gå ikke glipp av dette foredraget. Alle som kommer blir med i trekningen av en Glamping for 2, lover Irene Stana.
Beauty is Business: Gå ikke glipp av dette foredraget. Alle som kommer blir med i trekningen av en Glamping for 2, lover Irene Stana.

Byr på bærekraftig kompetanseheving

- Jeg håper alle som lurer på hvordan man kan realisere en grønn forretningsutvikling setter av tid til mitt foredrag om bærekraft på Beauty is Business 9. mars, sier adm. direktør Irene Stana, Floke AS og Lyng.



Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-02-26T19:06:04.0000000Z

 - Jeg har jobbet med temaet siden etableringen av Floke Frisør i 2008, og vil gi tips for hvordan bransjen som helhet, og salongene spesielt, kan bidra til å klimamålene i Parisavtalen. Ikke minst vil jeg gi praktiske eksempler på hvordan gjenbruk, resirkulering og redusert forbruk kan bidra til å bedre bunnlinjen i salongene og øke kundetilfredsheten. Jeg vil svare på alle spørsmål, og forespørsler om å holde lokale foredrag rundt om i landet etter Beauty is Business, sier Irene Stana.

- Nå som bærekraft er kommet inn som eget fag på videregående skoler, er dette et tema som er løftet opp og krever at man tar det på alvor, legger hun til.

Stana er gründer av Floke-salongene og produktserien Lyng og har jobbet med bærekraft i frisørbransjen siden 2006. Hun har vunnet flere miljøpriser for sitt arbeid. Siste var KAOs pris som Sustainable Salon Leader, der hun vant prisen for Europa.


Mer info/påmelding: Seminarer i stor bredde

Obs! Deltar du på seminaret Grøn frå rot til tupp - sikraste vegen til lønsam salong er du med i trekningen av en Glamping for 2.


Tilbake
ANNET INNHOLD